Page Nav

HIDE

Ексклузивни новини:

recent

„Заразно зло: Изтребване“ с премиера по AXN

Мила Йовович се завръща в третата глава на изключително успешния франчайз „Заразно зло”! Този път екшънът се вихри в пустинята Невада и е ...

Мила Йовович се завръща в третата глава на изключително успешния франчайз „Заразно зло”! Този път екшънът се вихри в пустинята Невада и е изпълнен с още по-добри специални ефекти и с още повече зомби терор!
За повечето хора, Лас Вегас означава забавление и слънце, но от мечтаната дестинация на хиляди търсещи бързи удоволствия e останало малко или много само жаркото слънце... С изключение на няколкото ръждясали забележителности, Лас Вегас изглежда почти като останалата част от пустинния пейзаж, а тълпите сега не са туристи търсещи забавления, а зомбита, които ядат плът - множество немъртви, ужасяваща утайка от останки.
Сега Алис, с нови сили и с помощта на екипа си (Одед Фер, Майк Епс, Али Лартър, Ашанти), ще се изправи срещу злите сили с една единствена цел – да ги върне обратно към смъртта!

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Latest Articles