Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Милиардер почина след операция за уголемяване на пениса

Белгийски милиардер почина след операция за уголемяване на пениса. Търговецът на диаманти Ехуд Арие Ланиадо получил сърдечен удар по време н...

Белгийски милиардер почина след операция за уголемяване на пениса.

Търговецът на диаманти Ехуд Арие Ланиадо получил сърдечен удар по време на хирургическата интервенция в клиника в Париж, съобщава Daily Mail.

Според публикацията усложненията са настъпили при инжектирането на субстанция в половия орган на Ланиадо. Малко след това съцето му е спряло.

Неговата компания Omega Diamonds, базирана в Антверпен, потвърди информацията за смъртта му.

"Сбогуваме се с един истински бизнесмен и визионер. С огромна скръб съобщаваме, че нашият основател Ехуд Арие Ланиадо си отиде от този свят", се казва в изявлението на фирмата.

Тялото му ще бъде погребано в Израел.

Точният размер на личното богатство на 65-годишния милиардер не е известно, но се предполага, че притжава активи на стойност около 5 милиарда долара.

Ланиадо неколкократно е попадал в светлината на медийните прожектори заради бляскавия си начин на живот, както и заради проблемите с данъчните власти.

През 2013 г. той плати глоба от 160 милиона евро като част от извънсъдебно споразумение с митническите власти в Белгия, по обвинение в укриване на данъци.

През 2015 г. Omega Diamonds продаде най-скъпия диамант в света - Синята луна на Джозефин, за сумата от 48.4 милиона щатски долара. Купувач бе хонгонгският бизнесмен Джоузеф Лау Луен Хун.

Последните години от живота си Ехуд Арие Ланиадо прекара основно в суперлуксозния си апартамент в Монако, който се оценява на над 30 милиона долара, както и в лъскавото си имение в предградията на Лос Анджелис.

Близките на милиардера твърдят, че той имал слабост към пищните празненства и компанията на знаменитостите.

Негов приятел, пожелал да остане анонимен, споделя пред Daily Mail, че Ланиадо е обръщал огромно внимание на външността си и начина, по който бил възприеман от околните.

"В Omega Diamonds го наричахме "Аржентинеца", защото приличаше на танцьор на танго", разказва той.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!