Поли Гергушева посреща първите си звездни гости като водеща на COOL…T тази събота

Description

Поли Гергушева посреща първите си звездни гости като водеща на COOL…T тази събота

Семейството на „Мис България“ Ромина Андонова и футболиста Дарко Тасевски, както и коафьорът на звездите Кирил Мумджиев – в светлината на прожекторите

Пролетта носи цветно предизвикателство за талантливата журналистка в нюзрума на bTV Поли Гергушева. От тази събота, 9 март, с излизането на Петя Дикова в майчинство, репортерът на bTV ще смени преките включвания с отговорността на телевизионното студио на обичаното лайфстайл предаване и абсолютен лидер в своя часови пояс COOL…T.

Поли Гергушева е добре позната на зрителите на bTV. Вече 5 години нейните репортажи на социална и лайфстайл тематика в ефира на COOL…T, „Тази събота и неделя“ и bTV Новините не спират да вълнуват. В работата си като репортер тя признава, че обожава да разказва за изкуство, кино, света на шоубизнеса и да среща зрителите с хора, които вдъхновяват чрез личния си пример. Най-много обаче се радва, когато разказва за успеха на българи зад граница, като най-известната ни балерина и директор на „Фридрихщат Паласт” в Берлин – Александра Георгиева, гримьора на звездите Нина Добрев, Ирина Шейк и Джиджи Хадид – Георги Сандев, и най-успешните български дизайнери в чужбина - Светослав Колчагов и Иван Донев. Много такива срещи обещава новата водеща и на зрителите на COOL…T.

Още тази събота пред Поли Гергушева специално ще говори звездният коафьор на Торонто, чиито клиенти са канадските и холивудски знаменитости - българинът Кирил Мумджиев.

В минутите след 11:00 ч. зрителите на COOL…T ще станат свидетели и на една вълшебна история за любовта, за да разберат защо „Мис България“ Ромина Андонова, футболистът Дарко Тасевски и трите им деца станаха герои в най-новия клип на „Мери Бойс Бенд“.

Екипът на предаването ще бъде и на сцената с музикантите от супер групата „Фондацията“, а за финал зрителите ще научат как така Искрата влиза в ролята на неандерталец, холандски търговец и американец от бъдещето в новия си клип.

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар