Page Nav

HIDE

Ексклузивни новини:

recent

TelevisionBG става TBC Новините от 3 март

tbcnovinite.com събира на едно място най-актуалното новинарско съдържание и всички акценти, свързани с програмата на българските телевизии...

tbcnovinite.com събира на едно място най-актуалното новинарско съдържание и всички акценти, свързани с програмата на българските телевизии 
   
Един от най-авторитетните сайтове за телевизионни новини у нас – TelevisionBG, част от портфолиото на TBC Interactive и TBC Entertainment Group, сменя своето име на TBC Новините от 3 март. По този повод, екипът на сайта е подготвил страхотни изненади.
Най-бързо развиващата се медийна група в страната – TBC Entertainment Group, разполага с напълно нов новинарски уебсайт на адрес tbcnovinite.com.

Платформата вече събира на едно място най-актуалното новинарско съдържание, както и всички акценти, свързани с телевизионната програма на българските телевизии.

Дизайнът и съдържанието на tbcnovinite.com са изцяло съобразени с последните тенденции в потребителското поведение и навици.

Уебсайтът е силно ориентиран към мобилното потребление, предвид нарастващата употреба на мобилни устройства. Отново следвайки предпочитанията на онлайн аудиторията, акцент на tbcnovinite.com е актуалното, новинарско и развлекателно видео съдържание.

Уебсайтът предлага лесен достъп до безплатната онлайн платформа TBC Player, която дава възможност за гледане на авторски продукции, в удобно за потребителите време.

Новият уебсайт е най-новото попълнение в дигиталното портфолио на TBC Entertainment Group и поредна стъпка на групата в посока утвърждаването ни на пазара.

Новият сайт tbcnovinite.com ще наследи целият архив от статии на TelevisionBG, които за над 5 години вече са над 3000. Близо 500 вече са Facebook феновете, които следят актуалните събития в страницата на TBC Новините в социалната мрежа.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Latest Articles