Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Новини от турските сериали (1-во издание): 6 април

Здравейте приятели, днес 6 април 2019 година започваме нашата нова рубрика "Новини от турските сериали", която ще се публикува ...

Здравейте приятели, днес 6 април 2019 година започваме нашата нова рубрика "Новини от турските сериали", която ще се публикува на сайта всеки ден и ще представя най-актуалното от продукциите на нашата съседка.

Статията ще се обновява в рамките на целия ден, за който се отнася, като най-новото ще се публикува над по-старите новини.

Очакваме вашето мнение за рубриката!


Айдан Таш се присъедини сериала на ATV "Вятърничав" (Hercai). Актрисата ще играе ролята на Shehriyar Tashkentyn, която ще се появи в петия епизод на проекта.


Джансу Дере е най-популярната турска актриса в Испания в момента.


Лавиния Унлуер ще играе дъщерята на Фуркан Палала в поредицата Моята сладка лъжа / Benim Tatlı Yalanım, която се подготвя от O3 Medya за Star TV. По-рано младата актриса вече е участвала в поредицата "Малки престъпления". Фуркан стана партньор на Асла Бекироглу.


Талат Булут, който бе забелязан от журналисти в един от търговските центрове на Истанбул потвърди, че ще има трети сезон на сериала "Забраненият плод".


В летен сериал по ATV Али и Севда Керемджем ще изпълнят ролята на човек, който е изгубил семейството си търси брат си. Премиерата ще е през май.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!