Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

"Новини от турските сериали" (14-то издание): 19 април

Здравейте приятели, с малко закъснение публикуваме вчерашното издание на рубриката "Новини от турските сериали". Извиняваме се з...

Здравейте приятели, с малко закъснение публикуваме вчерашното издание на рубриката "Новини от турските сериали". Извиняваме се за забавянето! Очаквайте днес следващото 15-то издание!


Сериалът "Сблъсък" с Къванч Татлъту, Елчън Сангу, Онур Сайлак, Мелиса Аслъ Памук и Алперен Дуймаз ще се сбогува с публиката на 30 май в 24-та серия. По-рано беше обещано, че ще има общо 25 епизода, но поради отмяната на епизода на 14 март във връзка с речта на президента на страната, общият брой на епизодите ще бъде намален до 24. Според слуховете, финалът ще бъде трагичен за много герои.


Сериала "Едно сърце" ще отиде на малка почивка по празниците след 16-та серия и ще се върне в ефира през лятото.


Бурак Йозчивит подписа договор с Мехмет Боздаг за 5 сезона от поредицата „Възраждане: Осман”. Актьорите, които ще се наемат за новата серия, също ще подписват договори за дълги периоди.


Керем Бюрсин стана лице на бранда H&M в Турция.

Новините на TBC - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!