Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

"Новини от турските сериали" (16-то издание): 21 април

Здравейте приятели, неделя е. Време е за новото издание на рубриката "Новини от турските сериали". Канал D реши да промени ...

Здравейте приятели, неделя е. Време е за новото издание на рубриката "Новини от турските сериали".


Канал D реши да промени името на сериала с Чаглар Ертуурул и Бурджу Йозберг. "Лошото момиче" ще бъде наречено "Любов на показ" / Afilli Aşk. Предполага се също, че ще промени името на главната героиня Зейнеп.


Дневния сериал "Клетва" / Yemin ще направи финал на сезона на 31 май. Снимането на нов сезон ще започне през август.


Два автомобила се сблъскаха вчера в района на Бешикташ, единият от които е бил управляван от известния актьор Бурак Дениз. Според медиите инцидентът се е случил, когато Бурак опитал да изпревари в тунела, но не можел да се справи с управлението и ударил таксито, в което е имало пътници. Никой не е ранен, но предната част на колата му е напълно счупена.


Керем Бюрсин съди компанията Ay Yapim, която все още не му е платила възнаграждение за работата му в сериала „Този ​​град ще те последва”. По-рано се твърдеше, че Муса Узунлар също не е успял да получи пари от Керем Чатай за работата си по сериала "Осмият ден". Какво се случва с известната компания? Дали Ay Yapim е на ръба на фалита?


Керем Бюрсин вече рекламира активно бранда H&M.

Новините на TBC - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!