Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

"Седем" 7 април 2019 г.

Здравейте приятели, Днес TBC Новините стартира рубриката „Седем“! Всяка неделя ще четете най-важното от седмицата и интересни неща, коит...

Здравейте приятели,

Днес TBC Новините стартира рубриката „Седем“! Всяка неделя ще четете най-важното от седмицата и интересни неща, които ще се случат през следващата седмица. Ако сте пропуснали нещо – това е мястото, където ще си наваксате.

Рубриката е само и единствено за телевизионните новини, които се публикуват на сайта. Всичко останало можете да намерите в раздел "Новини".

Очаквайте още рубрики на TBC Interactive, както и много изненади съвсем скоро! 🙂

В деня на шегата - 1 април ви изненадахме с две специални новини: първата беше за придобиването на TBC от гиганта Netflix, а втората за старта на новите сезони на Survivor по NOVA и Music Idol по bTV. И двете не отговаряха на истината, тъй като бяха първоаприлски шеги. Стана ясно кога ще стартира пети сезон на "Пази се от живите мъртви по AMC. Обявихме и старта на новият корейски сериал "Романтичният доктор". Излязоха и рейтингите на Nielsen за месец март, според които NOVA остава номер 1.

Обявихме старта на предаванията на Джейми Оливър и Марта Стюарт в ефира на DIEMA FAMILY, като част от освежената програмна схема на канала.

Стана ясно, че NOVA ще излъчи в национален ефир Световната купа по художествена гимнастика. Турските медии разкриха, че bTV е закупила сериалите "Сблъсък" и "Фи".

Отговорът: bTV и "Гласът на България" са номер 1 през март според ГАРБ.

Обявен бе старта на две премиерни теленовели: "Изгряващо слънце" по Bulgaria ON AIR и "Дива земя" по DIEMA FAMILY.

Стартира нашата нова рубрика "Новини от турските сериали", която ще се публикува всеки ден на сайта и периодично ще се обновява.

В отговор на конкуренцията TBC Новините започна да публикува ексклузивно и новини за турските сериали от първо лице. Стана ясно, че огромен скандал е спрял снимките на турския сериал "Жесток Истанбул".

Стартира и още една нова авторска рубрика на TBC Interactive - "Седем", която ще прави ежеседмичен обзор на новините от света на телевизията. Това е нейното първо издание.

През новата седмица очаквайте:


  • Продължаваме с резюметата на турския сериал "Майка", излъчван по bTV
  • Стартира новата ни рубрика "Моята телевизия", в която ще публикуваме всяка седмица примерни програмни схеми на концептуален тв канал.
  • Продължава рубриката "Новините от турските сериали".
  • "Денят" пък ще бъде нашият ежедневен обзор на новините. По-интересното на кратко.
  • Продължаваме да радваме и спортните фенове с рубриката "Спортът по телевизията днес", която ежедневно ви информира за мачовете и телевизиите, които ги излъчват. Новото в нея са линковете за гледане онлайн на всички футболни мачове от програмата.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!