Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Сменят сюжета на сериала "Ранобудна птица"

Както е известно, каналът Star TV реши да продължи работата върху поредицата "Ранобудна птица" и през летния сезон. Големи проме...

Както е известно, каналът Star TV реши да продължи работата върху поредицата "Ранобудна птица" и през летния сезон. Големи промени бяха направени по сценарния екип, старият екип се върна, воден от сценариста Айше Унер Кутлу, който написа първата серия. Беше решено напълно да се промени концепцията на проекта.

В 40-та серия ще бъде направен времеви скок от 1 година. Много актьори ще напуснат сериала, ще бъдат добавени нови имена, а местата, където ще се състоят снимките , също ще бъдат променени. Санем (Демет Йоздемир) ще постигне голям успех и ще стане известен. Бащата на Джан и Емре Азиз Бей (Ахмет Сомерс) ще се завърне в поредицата. Той обаче няма да се върне сам, а с бившата си любовница.

Новините на TBC - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!