Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Турски римейк на сериала "Срам"

Безкрайният поток от римейкове в турския ефир продължава. Този път турските продуценти ще се занимават с адаптирането на норвежката серия ...

Безкрайният поток от римейкове в турския ефир продължава. Този път турските продуценти ще се занимават с адаптирането на норвежката серия "Срам", разказваща за живота на подрастващите. Всеки сезон се фокусира върху специфични теми, вариращи от трудности в отношенията, идентичност, хранителни разстройства, сексуално насилие, хомосексуалност, проблеми с психичното здраве, религия и забранена любов. Подготовката на проекта ще започне през юни и ще се появи на екран в началото на 2020 година. Все още не е известно коя компания е поела адаптацията, но се съобщава, че сериала ще замени популярният „Нашата история”, така че по всяка вероятност това отново е продукция на Фатих Аксой и Medyapym.

Новините на TBC - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!