Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Кати Чао: Балансът между личния и професионалния живот прави служителите по-продуктивни

Вицепрезидентът „Научна и развойна дейност“ във VMware в ексклузивно интервю за предаването UpDate по Bloomberg TV Bulgaria VMware полага...

Вицепрезидентът „Научна и развойна дейност“ във VMware в ексклузивно интервю за предаването UpDate по Bloomberg TV Bulgaria
VMware полага много усилия, за да промотира ролята на жените и хората от най-различни групи в жизненоважни технологични позиции. Целта на компанията е да мотивира повече хора да постигнат професионални успехи. Това обяви Кати Чао, вицепрезидент „Научна и развойна дейност“ във VMware, в ексклузивно интервю за предаването UpDate по Bloomberg TV Bulgaria.
„За мен стига да сте си свършили работата, ако по средата на деня ви се наложи да си тръгнете, за да отидете на преглед, или нещо важно с детето ви или за вас – вие просто отивате и го правите. Но когато се приберете вкъщи, може би понякога и през вечерните часове, ще трябва да вършите професионални задължения и да изпълните нужната работа. Това значи „интеграция“. Ако постигнете подобен баланс и знаете, че можете да го правите и интегрирате, Вие ставате и по-продуктивен на работа“, заяви Чао.
Какъв е делът на жените на ръководни позиции в българския филиал на компанията и кои професии са застрашени от изчезване заради роботите? Очаквайте тези и още теми в първа част на разговора с Кати Чао в събота, от 19:30 часа, по Bloomberg TV Bulgaria.
Във втората част на интервюто в неделя, в предаването UpDate, сред акцентите ще бъдат търговската война между САЩ и Китай и стратегията на VMware в азиатската държава, влиянието на технологиите върху индустриите и ролята на човечеството в този процес.
„При определени аспекти на дейността ни нищо не може да надмине човешката способност за преценка, разбиране и обработване на всички структурирани и неструктурирани данни“, обяви Чао пред UpDate.
Очаквайте двете части на интервюто с вицепрезидента „Научна и развойна дейност“ на VMware в събота и неделя, от 19:30 часа, в UpDate, по Bloomberg TV Bulgaria.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!