Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Неочаквано признание от Хазал Кая

Една от най-ярките звезди на турският шоу бизнес Хазал Кая направи неочаквано признание. Хазал, която получи световна известност с такива ...

Една от най-ярките звезди на турският шоу бизнес Хазал Кая направи неочаквано признание. Хазал, която получи световна известност с такива сериали като "Забранена любов" и "Аз се казвам Фериха", заяви че не обича да привлича внимание към себе си, което е неизменна част от нейната професия.

"Аз не използвам червено червило в ежедневието си от дълго време, - признава актрисата, - едно от нещата на моят герой в сериала, който привлича към себе си вниманието на зрителите, с това нямам проблем, но да бъда "Хазал Кая" ми е трудно, трябва ми време, за да приема тази част от професията. От страни изглежда, че актьорите са свикнали с това, но това изобщо не е така. Аз познавам много мои колеги, които изпитват много сериозни проблеми от този род".

Напомняме, че последният сериал на Хазал Кая "Нашата история" стана хит в Турция, което още веднъж потвърди статуса й на една от най-ярките звезди на екрана. През май сериалът ще бъде завършен. За бъдещите планове на звездата още нищо не е ясно, а турската преса твърди, че тя ще замине за САЩ, където ще продължи образованието и кариерата си. Има слухове, че Хазал ще се снима за интернет платформата Netflix, както направиха нейните колеги Чатай Улусой и Енгин Йозтюрк.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!