Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Гала премиера събира екипа на "Лошо момиче"

Филмът на БНТ тръгва по кината в цялата страна от 12 април Ден преди да стартират прожекциите на „Лошо момиче“ в киносалоните в цялата с...

Филмът на БНТ тръгва по кината в цялата страна от 12 април

Ден преди да стартират прожекциите на „Лошо момиче“ в киносалоните в цялата страната, творческият екип и актьорският състав на филма се събират на гала премиера в София. Датата 11 април е специална за режисьора и сценарист на лентата Мариан Вълев, защото той ще посрещне своята 50-годишнина заедно със зрителите в „Синема Сити – Парадайс център“. 

Пет кинозали са отредени за ексклузивната прожекция на „Лошо момиче“ в столицата. Началният час на гала премиерата е 19:15, като сред официалните гости се очаква да бъдат представители на държавните институции, на музикалните и киносредите, както и на Федерацията по художествена гимнастика и „златните момичета“ на България, част от които взимат участие и във филма. Организаторите са предвидили и зала със свободна продажба на билети, в която прожекцията ще започне в 20:50 ч.

Междувременно националното турне на филма „Лошо момиче“ продължава. След Варна (5 април) - родният град на Мариан Вълев, и Търговище (6 април), екипът на продукцията се насочва към Велико Търново (9 април), където ще се състоят едновременно две прожекции - от 19:00 ч. в „Кинополис“ и от 20:15 ч. в „Кинопалас“. Преди гала премиерата в София предпремерна прожекция ще има и в „града под тепетата“ – Пловдив – на 10 април.

Към първоначално обявените дати от националното турне в градовете Варна, Търговище, Велико Търново, Пловдив, Враца, Видин, Габрово, Карлово, Благоевград и Ловеч, екслузивна прожекция на „Лошо момиче“ ще се състои в Сандански на 15 април в „Сандански Синема“ от 18:30 ч. Турнето ще продължи до 16 април, като последната среща с екипа на „Лошо момиче“ ще бъде в Ловеч.

„Лошо момиче“ е продукция на Българската национална телевизия, а изпълнителен продуцент е Нина Алтъпармакова. Разпространител на филма е „А Плюс Филмс“.

Програма на предпремиерните прожекции на „Лошо момиче“:

Дата Град Място на прожекцията Начален час
5 април Варна Фестивален и конгресен център 19:30 ч.
6 април Търговище „Синемеджик“ 18:00 ч.
9 април Велико Търново „Кинополис“ 19:00 ч.
„Кино Палас“ 20:15 ч.
10 април Пловдив „Лъки – Дом на киното“ 19:00 ч.
11 април София – гала премиера „Синема Сити – Парадайс център“ 19:15 ч.
13 април Враца „Метропол“ 17:00 ч.
Видин „Синелукс“ 18:00 ч.
14 април Габрово „Кинополис“ 18:30 ч.
Карлово „Кинополис“ 18:30 ч.
15 април Благоевград „Синемакс“ 19:00 ч.
Сандански „Сандански Синема“ 18:30 ч.
16 април Ловеч „Кино Космос“ 19:00 ч.

* Билети за прожекциите се продават на касите на съответните киносалони.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Latest Articles