Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

"На чисто!": Ще се завърне ли "Господари на ефира"?

Здравейте приятели, днес 7 април 2019 година публикуваме първото издание на възродената ни рубрика за авторски коментари и анализи, която ...

Здравейте приятели, днес 7 април 2019 година публикуваме първото издание на възродената ни рубрика за авторски коментари и анализи, която вече се казва "На чисто!". Темата в първото издание е спирането на предаването "Господари на ефира" и има ли шанс то да се завърне на екран.


Едно емблематично предаване бе свалено от екран по един изключително глупав начин заради издънката на един от репортерите му.


Дали нарочно или без да иска репортерът на "Господарите" Димитър Върбанов изяде хляба на колегите си с опита си да играе ролята на жертва в един от своите репортажи.


Последва отказ от страна на NOVA да продължи договора на предаването и така вече няколко месеца то отсъства от екрана.


И с всеки изминал ден изглежда все по-невероятно то да се завърне. Братята Халваджиян водят преговори с различни телевизии, но е ясно че целта в случая е bTV или NOVA. За връщане в NOVA вероятно ще трябва доста да се ореже бюджета на шоуто, а заради "дървената" си програмна схема в праймтайма bTV не е много добър вариант.


Разбира се всичко е въпрос на преговори. Какво ще се случи предстои да разберем. Защо не, "Господари на ефира" да се завърне, като онлайн проект?

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!