Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Директорът на Истанбулския филмов фестивал за сериала "Защитникът"

Директорът на Истанбулския филмов фестивал Керем Аян даде интервю за изданието FilmLoverss, в което обясни защо ръководството на фестивала...

Директорът на Истанбулския филмов фестивал Керем Аян даде интервю за изданието FilmLoverss, в което обясни защо ръководството на фестивала реши да организира гала премиера за втория сезон на сериала "Защитникът" на събитието. Г-н Аян се позова на международния опит. По-конкретно, той цитира примера на двойната премиера на сериала Twin Peaks в Кан, както и на филмовия фестивал в Берлин.

Г-н Керем е сигурен, че няма нищо лошо в такива премиери. Ако мислеше друго, той нямаше да допусне такова събитие. Получиха оферта от Netflix, която бе приета. Освен това ръководството на фестивала е много доволно от факта, че на гала-премиерата ще присъства целият екип на филма, включително водещите актьори. Те са сигурни, че това ще даде на фестивала доверие и ще повиши популярността му. Публиката на Netflix ще присъства на събитието, но най-важното е, че ще дойдат тези, които никога не са чували за филмовия фестивал в Истанбул. Особено се разчита на армията на почитателите на Чагатай Улусой. Може би в бъдеще сериалът ще бъде включен и в програмата на филмовия фестивал.

Напомняме ви, че гала-премиерата на втория сезонона сериала "Защитникът" ще се проведе в търговския център Zorlu на 11 април от 21:30 часа. Първите два епизода от сериала също ще бъдат показани. За интернет платформата Netflix това също е добър шанс да привлече повече зрители.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!