Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Интернет-платформите погубват турската телевизия

Журналистът на изданието Hurriyet Ченгиз Семерчиоулу бие тревога, призовавайки телевизионните канали да се усетят и вече са започнат да пр...

Журналистът на изданието Hurriyet Ченгиз Семерчиоулу бие тревога, призовавайки телевизионните канали да се усетят и вече са започнат да правят нещо конкретно.

Ердал Бешикчиоглу отиде в Blu TV, Чагатай Улусой, Берен Саат, Мехмет Гюнсур работят за Netflix. Това са имената, които правеха рейтингите до скоро. Сега те са на дигитални платформи. След тях тръгва и публиката.

Зрителят свиква с късата, висококачествена, добре обмислена серия и вече не иска да прекарва 130 минути от живота си в гледане на телевизионни проекти. Звездите стигат до интернет, зрителите тръгват след тях. Какво ще остане по телевизията в Турция? Второкачестени звезди и безименни. Кой ще ги гледа? Публиката на големите канали започва да намалява.

Новините на TBC - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!