Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

bTV се впуска в търсене на невиждани умения в новия сезон на „България търси талант“

Предварителните кастинги за топ шоуто за таланти започват от 6 май в София Най-успешното шоу за таланти в света се впуска в търсене на св...

Предварителните кастинги за топ шоуто за таланти започват от 6 май в София
Най-успешното шоу за таланти в света се впуска в търсене на своята нова звезда у нас. От 6 май започват предварителните кастинги за новия сезон на култовото шоу „България търси талант“, което ще се излъчи тази есен в каналите на bTV. Шоуто се реализира от продуцентския екип на телевизията, който стои зад успеха и на емблематичните формати „Гласът на България“ и MasterChef България. По традиция голямата награда в шоуто е 50 000 лева, която може да превърне победителя в шоуто в най-скъпо платения артист у нас, само с три впечатляващи появи на сцената.
Всеки, който притежава уникален талант, независимо в коя артистична област, може да го демонстрира пред екипа на продукцията на 6, 7 и 18 май в София (Парк хотел „Москва"), на 9 май във Велико Търново (Интерхотел „Велико Търново") и Бургас (хотел „Аква") и на 11 май във Варна (хотел „Аква") и Пловдив (Дом на културата „Борис Христов"). Прослушванията започват в 9,00 часа.

На сцената на „България търси талант“ ще намерят място надарени кандидати не само от България, но и от чужбина, без ограничения във възрастта. Те могат да бъдат комици, актьори, танцьори, музиканти, фокусници, акробати, вентролози, дресьори, жонгльори, имитатори, кукловоди, циркови артисти и хора с всякакви други таланти с впечатляващи умения, които не могат да се видят в други формати. За най-запалените фенове на шоуто, което вдъхновява публиката, като издига таланта в култ, се предвижда и ексклузивно съдържание за всички платформи на bTV Media Group.

След няколко високорейтингови и вълнуващи издания, новият сезон на „България търси талант“ по bTV обещава да бъде по-впечатляващ от всякога и да забавлява едновременно участници и зрители със своята позитивна енергия. Шоуто е по лиценз на световния формат Got Talent, който през 2014 г. влезе в книгата на Гинес като най-успешното шоу в своя жанр в света. Създаден през 2006 г. от Саймън Кауъл, форматът днес се излъчва в над 60 държави по света.

2 коментара

  1. Здравейте ще имали скоро нова теленовела по Бтв Лейди

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, до края на месеца няма да има нови теленовели по bTV Lady. Поздрави!

      Изтриване

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!