Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

"Любовта не разбира от думи" - нов турски сериал по DIEMA FAMILY

Романтичната комедия “Любовта не разбира от думи” ще проследи живота на младата Хаят - всяка събота и неделя от 17.00 ч. по DIEMA FAMILY. ...

Романтичната комедия “Любовта не разбира от думи” ще проследи живота на младата Хаят - всяка събота и неделя от 17.00 ч. по DIEMA FAMILY. Момичето, наскоро завършилo университет и тъкмо пристигнало в големия град, мечтае да намери работа, за да не се наложи да се върне в родното градче и да се омъжи за избран от майка ѝ мъж. Докато се явява на различни интервюта, Хаят се сблъсква с млад и високомерен мъж на име Мурат, но съдбата отрежда това съвсем да не бъде тяхната последна среща. Поредица от грешки и препятствия ще създадат сложни отношения между нея и богатия наследник Мурат, и двамата ще осъзнаят, че са събрани от неразрушимия мост на любовта.

Главните роли заслужено са поверени на талантливите актьори Бурак Денис и Ханде Ерчел, чиято химия пред камерата е очевидна. Ролите на Мурат и Хаят толкова им прилягат, че младите звезди са определяни като съвременните Кадир Инанър и Тюркан Шорай. Сериалът е дебют за режисьора Мюге Угурлар и й носи награда за най-добра режисура през 2017 г.

Стартът е на 13 април!

6 коментара

  1. Здравейте харесвате ли Теленовелата Доня Сандовал развалиха сериала

    ОтговорИзтриване
  2. Нали бяхте казали че ви допада теленовелата Доня Сандовал

    ОтговорИзтриване
  3. Здравейте преди известно време а кой теленовели в момента следите по телевизията

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Нито една от излъчващите се в момента у нас теленовели.

      Изтриване

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!