Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Премиери и акценти по Extreme Sports Channel през април 2019 г.

Представяме ви акцентите от програмата на Extreme Sports Channel за месец май 2019 година. EXTREME FIGHTING CHAMPIONSHIP Събота, 27-ми ...

Представяме ви акцентите от програмата на Extreme Sports Channel за месец май 2019 година.

EXTREME FIGHTING CHAMPIONSHIP
Събота, 27-ми април, 22:50 ч.


„Extreme Fighting Championship“ е най-голямото състезание по смесени бойни изкуства на африканския континент. То представя най-големите съперници от страни като Южна Африка, Полша, Ирландия, Нигерия и Франция, и позволява на техните верни фенове от цял свят да се присъединят към едно невероятно събитие на живо.

LIQUID EDGE
Събота, 27-ми април, 00:30


„Liquid Edge“ дава на зрителя поглед към изпълнения с адреналин свят на водните спортове, най-големите му звезди, техните истории и приключения. В този епизод изследваме най-бързо развиващите се спортове във и над водата със спортните легенди Том Карол, Мая Габриел, Дийн Лавел и много други.

IMMAF WORLD CHAMPIONSHIP
Неделя, 28-ми април, 22:00 ч.


Докоснете се до екшъна с представените на смесените бойни изкуства от Световното първенство IMMAF в Лас Вегас, в което участват спортисти от най-високо ниво от цял свят.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!