Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

"Вината на майката" - новият турски сериал на FOX

Телевизионната компания Limon Yapım и телевизионният канал FOX Türkiye започват да се подготвят за адаптирането на филипинската серия &quo...

Телевизионната компания Limon Yapım и телевизионният канал FOX Türkiye започват да се подготвят за адаптирането на филипинската серия "Вината на майката" / Hanggang Saan. Споразумението бе сключено на изложението на медийното съдържание в Кан. Заснемането на поредицата ще започне през втората половина на годината.

В центъра на историята е съдбата на две жени: Соня и Жана. Соня отчаяно се нуждае от пари, за да направи операция на сина си и ще убие един мъж, за да може жена му и дъщеря му да получат застраховка. По случайност Соня среща съпругата на мъжа, когото убива, и тя осъзнава, че иска да отмъсти за смъртта на съпруга си, без да знае всички обстоятелства на инцидента. 12 години по-късно съдбата на двете жени отново ще се пресече, когато децата им се влюбват един в друг. Истината за убийството ще бъде разкрита и процесът ще започне, което ще доведе до неочаквани последствия за всички.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!