Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Нов турски сериал "Само ти" - това лято по FOX

Али Агджъ, който напусна поредицата "Ранобудна птица", подписа договор за работа в новия летен проект на Karga Seven за телевизи...

Али Агджъ, който напусна поредицата "Ранобудна птица", подписа договор за работа в новия летен проект на Karga Seven за телевизионния канал Fox "Само ти" / Sadece Sen. Йозге Гурел се смята за негова партньорка, но все още не е дала съгласието си.

Припомняме ви, че американската компания Karga Seven, която влезе на турския пазар преди две години, все още не е успяла да влезе в "голямата лига". Първата й серия "Без протокол" с Еркан Петеккая се провали в рейтингите и бе закрита предсрочно. Поредицата „Форс Мажор“, която беше тържествено обявена, остана неутрализирана. Сериалът "Изгревът на Османската империя", който се заснема за Netflix, в момента има малъки очаквания от самия Netflix.

Новините на TBC - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Latest Articles