Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

History с премиерен сериал за Исус

Премиерата на новия сериал „Познавах Исус“ по History е на 15-ти април с два поредни епизода в 22.00 и 23.00 ч. Премиерният сериал на Hi...

Премиерата на новия сериал „Познавах Исус“ по History е на 15-ти април с два поредни епизода в 22.00 и 23.00 ч.

Премиерният сериал на History, състоящ се от осем части - "Познавах Исус" - изследва историята на Исус Христос през уникална призма – хората в живота му, които са били най-близо до него. Всяка от осемте части на сериала е разказана от гледната точка на различни библейски фигури, играли основна роля в живота на Исус, включително Йосиф, Йоан Кръстител, Дева Мария, майка на Исус, Каяфа, Юда Искариотски, Пилат Понтийски, Мария Магдалена и Петър ,
Всяка от библейските фигури води зрителите през емоционалната и епична история на най-известния човек в историята, обхващайки неговото раждане, смърт и възкресение, пресъздадени чрез комбинация от драматични похвати и интервюта с видни религиозни и исторически експерти.

Обръщайки се към някои от най-уважаваните учени в света, историци, религиозни лидери и теолози, сериалът обединява каноничните евангелия, исторически източници и културен контекст, за да създаде пълен портрет на Исус - човека и Месията. Поредицата разкрива неговото пътуване през един сложен свят на царе, политици, реформатори и войници, впуснали се в бурна борба за власт през време на революционни промени. “Познавах Исус ” отвежда зрителите в този драматичен свят, за да разкрие най-голямата история, разказана някога…

Поредицата интервюира и се консултира с многобройна група учени, религиозни лидери и теолози от целия идеологически спектър, за да предостави завършена представа за живота на Исус и времето, през което той е живял.

„Познавах Исус“ ще се излъчва по History - по два епизода седмично – всеки понеделник в 22.00 и 23.00, стартирайки на 15-ти април. Финалните епизоди на продукцията ще бъдат излъчени  на 6-ти май.

A + E Networks притежава изключителни права за разпространение в световен мащаб на сериала „Познавах Исус“, продуциран от Nutopia.

Снимки: José Sarmento Matos / History

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!