Приказки от джунглата във вълнуваща премиера на Великден по NOVA

Description

Приказки от джунглата във вълнуваща премиера на Великден по NOVA

Гледайте приключенията на Маугли на Великден, 28 април, от 20.00 ч.

Малко момче, израснало в джунглата, ще се отправи на велико пътешествие, за да открие истинската си същност в премиерата на приключенския филм „Книга за джунглата” в неделя вечер от 20.00 ч. по NOVA. Историята е базирана на едноименния сборник с разкази на Ръдиард Киплинг, а режисьор на завладяващата лента е Джон Фавро.

В главната роля на Маугли се превъплъщава младата индийско-американска изгряваща звезда Нийл Сети. Останалите обитатели на джунглата са озвучени от актьори като носителите на награда „Оскар” Бен Кингсли и Кристофър Уокън и актрисата Скарлет Йохансон, отличена с три награди „Златен глобус”.

Историята разказва за малкият Маугли, който е преследван от тигъра Шир Хан и намира подслон при вълците. Верните му приятели - пантерата Багира и мечокът Балу, бдят над него и го пазят от кръвожадния Шир Хан, който не се е отказал от намерението си да го разкъса. Годините минават и Маугли вече не е онова безпомощно малко момче. Той става истински син на джунглата и решава да се справи веднъж завинаги със своя враг.

Във фантастичния свят на джунглата едно момче преживява приключения, каквито не е виждал нито един човек. „Книга за джунглата" е разказ за откривателството - за това как да откриеш най-доброто у другите и как да намериш собственото си място в света.

Не пропускайте премиерата на приключенската лента „Книга за джунглата” в неделя от 20.00 ч. по NOVA.

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар