Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Отмъстителите навлизат в Ерата на Ултрон по NOVA

Гледайте култовата фантастика по комиксите на MARVEL от 20.00 ч. по NOVA Емблематичните отмъстители отново ще опитат да опазят света от оп...

Гледайте култовата фантастика по комиксите на MARVEL от 20.00 ч. по NOVA

Емблематичните отмъстители отново ще опитат да опазят света от опасностите, който го дебнат в завладяващата фантастика „Отмъстителите: Ерата на Ултрон" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. В центъра на събитията са супергероите Тор (Крис Хемсуърт), капитан Америка (Крис Еванс), Черната вдовица (Скарлет Йохансон), Железният човек (Робърт Дауни младши), Хълк (Марк Ръфало) и Хоукай (Джеръми Ренър).

За да опази света от опасностите, които го дебнат, Тони Старк ще създаде програмата Ultron. Скоро обаче ще разбере, че миротворната програма може да се окаже изключително опасна. Ултрон ще се възползва от способностите си за да унищожи човечеството и ще направи всичко възможно да постигне целта си. Ще успеят ли супергероите да спасят Земята от поредната опасност, която я грози?

Не пропускайте развръзката в приключенския екшън „Отмъстителите: Ерата на Ултрон" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!