"На чисто!": Как ще се промени NOVA при Домусчиеви?

Description

"На чисто!": Как ще се промени NOVA при Домусчиеви?

Днес разглеждаме темата "Как ще се промени NOVA с идването на братя Домусчиеви?".

Сделката е историческа за телевизията, тъй като за първи път в своята история тя ще има български собственик след гръцката Antenna Group и шведската Modern Times Group.

На първо място - Дидие Щосел, който досега беше главен изпълнителен директор, слиза от поста и там ще има двувластие - Вяра Анкова и Николай Андреев поемат задълженията му. Анкова и Андреев бяха прокуристи досега, като Андреев дълго време беше финансов директор на Нова.

Председател на Съвета на директорите на "Нова броудкастинг груп" ще е Георги Домусчиев - братът на Кирил Домусчиев. В борда ще са още финансистът Тонка Генова и юристът Николай Василчев. Съветник на Борда на директорите остава Силва Зурлева.

Домусчиеви поемат една много добре развита от шведите телевизия, която с малки подобрения може да стане още по-добра. На първо място зрителите очакват преминаване към HD излъчване на каналите от групата. Нещо което досегашното ръководство пренебрегваше.

"Възнамеряваме да продължим успешното развитие на медията, опирайки се на качеството и доказания професионализъм на хората и мениджърите, работещи в групата на „Нова“. Неслучайно медията е водеща в страната. Възнамеряваме да поддържаме досегашната политика на „Нова Броудкастинг Груп“ за обективна публицистика, лоялност към зрителите и партньорите, както и високо качество на съдържанието и програмите. Надяваме се с нашата финансова подкрепа медията да продължи да се развива ускорено и да предлага все по-добър и интересен продукт на зрителите. Не на последно място, ще окажем значителна подкрепа за утвърждаването на „Нова“ като „българската телевизия“ със запазването и включването в програмите на все повече български сериали, филми и развлекателни програми“, казва Георги Домусчиев.
А ние само се надяваме, че телевизията ще върви напред и наистина ще продължи в посоката си на развитие с повече български продукции.

Новините на TBC - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

5 коментара

5 коментара

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

  1. Здравейте и какво и е гледаното на Нова тв само индиски сериали

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, bTV също излъчваха индийски сериали. Те също имат публика у нас. Поздрави!

      Изтриване
  2. Здравейте да знам но вече не се изльчват нека Нова тв си ги изльчва

    ОтговорИзтриване
  3. Здравейте кога Бтв ще изльчи нов латино сериал в ефира си

    ОтговорИзтриване