Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

"Кой кой е" - нов сериал от 05-и юни по bTV Lady

Латиноамериканската лента на Телемундо "Кой кой е" (¿Quién es quién?) стартира на 05-и юни (сряда) и ще се излъчва всяка делничн...

Латиноамериканската лента на Телемундо "Кой кой е" (¿Quién es quién?) стартира на 05-и юни (сряда) и ще се излъчва всяка делнична вечер от 21:00 до 22:00 часа по bTV Lady, на мястото на "Силата на желанията". Повторения ще се предлагат на следващия ден от 10:00 до 11:00 часа.

Главните роли се изпълняват от Еухенио Силер ("Моят грях", "Аурора", "Камериерка в Манхатън"), Кимбърли Дос Рамос ("Земя на честта", "Лицето на отмъщението"), Дана Паола ("Доня Сандовал"), Джонатан Ислас ("Гибелна красота", "Лицето на отмъщението"), Химена Дуке ("Лицето на другата"), Габриел Роси ("Земя на честта", "Дива земя") и други.

"Кой кой е" е излъчен в САЩ в периода от октомври 2015 г. до април 2016 г. и се състои от 120 епизода по 45 минути. Интересен факт е, че е римейк на друга позната теленовела, излъчена в ефира на bTV преди години - "Любов или измама" с Барбара Моли и Хосе Анхел Ямас.

Историята:
И в един момент никой не знае кой кой е. А понякога единият не знае кой точно е...
Перико Перес е млад мъж на 27 години, с хубав глас, добро сърце и с много гореща кръв, а жените направо го подлудяват. Един негов двойник се появява в живота му. Един мъж, който на външен вид напълно прилича на него, с малки разлики. Например, Перико печели 60 долара на ден като продава пиняти, а неговият „клонинг“ - 45 хиляди на месец, като седи само в офиса си. По налудничава приумица на съдбата, Перико и неговият двойник си разменят местата. Така той не само се наслаждава на милионите му, но също така и на годеницата, работата, семейството, имението и властта. Но не всичко върви по мед и масло за Перико. Неговият двойник свиква с идеята да бъде беден и накрая се влюбва в Палома, идеалната жена за Перес. Въпреки че сега Перико има невероятна годеница, шофьор, асистент, много пари и класа, тежи му, че един непознат го е изместил и също така е откраднал живота му. Така че всички се питат и никой не може да разбере, включително самият Перико и неговият клонинг - Кой кой е?!

Материал на „Теленовелас Новини“. Харесайте и официалната страница на Новините на TBC във Facebook.

3 коментара

  1. Здравейте супер брагодаря ви за чудесната Новина след Бедната Силвана се надявах да пуснат нов латино сериал и ето стана

    ОтговорИзтриване
  2. Здравейте и Ирина от Земя на Честта играе там и Моят Еухенио Силер
    Супер

    ОтговорИзтриване
  3. Здравейте Джонатас Ислас играе ролята на Диего




    В Комедииният латино хит сериал Фенката




    la fan




    Брагодаря ви




    Лека вечер

    ОтговорИзтриване

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!