Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Хитовото шоу „България търси талант“ обявява ексклузивна дата за кастинг в София на 8 юни поради огромния интерес

Поради огромния интерес на желаещите да станат част от спектакъла „България търси талант“ на есен, екипът на култовото шоу по bTV обява ек...

Поради огромния интерес на желаещите да станат част от спектакъла „България търси талант“ на есен, екипът на култовото шоу по bTV обява ексклузивна дата за кастинг в София. На 8 юни от 9:00 часа в Парк хотел „Москва“ всеки, който се гордее със способностите си в която и да е артистична област, ще може да ги демонстрира на първоначалните прослушвания и да спечели своето място на сцената на световния хит. За тази цел не е необходима предварителна регистрация, а само добро настроение и въздействащо представяне на умението.

До момента над 1700 желаещи да се превърнат в телевизионна сензация и да спечелят 50 000 лева само с три появи на сцената демонстрираха талантите си в София, Велико Търново, Бургас, Варна и Пловдив. Те са не само от България, но и от чужбина, на всякаква възраст и с най-разнообразни дарби. Сред последните, явили се на прослушване бяха атлети с впечатляващи резултати, танцови формации, дама – вентролог, млад мим, магьосник с невероятен репертоар, певец – имитатор, каскадьор и отличен гимнастик.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!