"На чисто!": Феноменът "Новите съседи"

Description

"На чисто!": Феноменът "Новите съседи"

Здравейте приятели, отново е неделя и е време за поредното издание на нашата авторска коментарна рубрика "На чисто!". За кратко време тя се превърна в най-успешната рубрика на TBC Новините.

Темата днес е един феномен в телевизията у нас и в Испания - сериалът "Новите съседи".

След края на ерата "Щурите съседи", които са предшественик на днешната хитова комедия повечето от актьорите и сценаристите се пренасят от Antenna 3 в TeleCinco, за да дадат началото на една нова епоха. Още по-забавни и още по-остроумни от преди. Това са "Новите съседи"!

За още ексклузивни новини, видеа и снимки от "Мирадор де Монтепинар" харесайте официалната фен страница на "Новите съседи" във Facebook.

В Испания сериалът продължава да властва в своя часови слот. Поредицата върви всяка сряда и в момента се излъчват епизодите от единадесети сезон. У нас сериалът върви по bTV Comedy и в момента се излъчват повторения на епизодите от десети сезон.

И докато повечето сериали се излъчват веднъж и после никой не гледа повторенията, този е различен. Вече години наред "Новите съседи" владеят не само "Мирадор де Монтепинар", а и праймтайма на комедийният канал.


Феновете са много и при всяко спиране на сериала пълнят страниците на bTV в социалните мрежи с искания сериалът да тръгне отново. Антонио Ресио и компания са забавни отново и отново и никога не омръзват на зрителя.

Какво се случи в първи епизод от сезон 11 можете да видите ТУК!

Чувството за хумор понякога е леко вулгарно, но именно това придава чар на този сериал. Нещо което до преди старта на "Новите съседи" зрителите у нас не са виждали по телевизията.

Екипът, който озвучава сериала също се е справил на много добро ниво, да не кажа отлично. Преводът, озвучаването, всичко в този сериал те дърпа към екрана на телевизора и не те пуска по два часа всяка делнична вечер.

Какво се случи във втори епизод от сезон 11 можете да видите ТУК!

"Новите съседи" е идеалният начин да отворим след тежък работен ден. А ако ви липсват "Щурите съседи", можете да си ги припомните от излъчванията им през уикенда по DIEMA.

Сега с нетърпение чакаме новият единадесети сезон да дойде и при нас, а до тогава следете нашият сайт! Всяка седмица след излъчването в Испания ние публикуваме рейтингите, резюмета на епизодите и линкове към самите епизоди с испанско аудио.

Новините на TBC - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

2 коментара

2 коментара

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

  1. Здравейте та другите сериали по Бтв Комеди не са толкова успешни както Новите Сьседите

    ОтговорИзтриване
  2. Здравейте затова Бтв Комеди отново се




    Подиграха с испанският хит комедиен





    Сериал Новите сьседи




    И не го пускат от сезон 1





    Вечер от 20 часа





    А пускат американският хит комедиен сериал





    На Гости на Третата планета





    Македонскияр хит сериал Преспав




    И други





    И отново го изместиха посреднощ сутрин от 1 часа





    В ефира на Бтв




    Поне да беше сьботите и неделите сутринта




    От 7 до 7 55




    8 часа в ефира на Бтв




    Но Бтв предпочитат Американският хит комедиен сериал




    Приятели




    Който го повтарят в ефира на Бтв Комеди





    И в ефира на Бтв





    Брагодаря ви



    Лека вечер

    ОтговорИзтриване