Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Евроком завърта отново теленовелата "Любовен облог"

Евроком завърта още една мексиканска ретро новела след "Истинска любов". Става дума за сериала "Любовен облог" ("...

Евроком завърта още една мексиканска ретро новела след "Истинска любов". Става дума за сериала "Любовен облог" ("Apuesta por un amor"), чийто старт ще бъде на 30 май (четвъртък). Той ще се излъчва в понеделник, сряда, четвъртък и петък от 11:15 часа с повторения през нощта от 02:45 часа. 

"Любовен облог" е продукция на Телевиса от 2004 година. Състои се от общо 130 епизода. Главните роли се изпълняват от Патрисия Монтерола и Хуан Солер, а в каста личат още имената на Алехандра Авалос, Роберто Паласуелос, Ерик дел Кастийо и др. 

Историята:

В градчето Сан Гаспар, Юкатан, живее Хулия Монтаньо, красива, но арогантна жена с характер и силен дух. Баща ѝ, Хулио Монтаньо, е собственик на преуспяваща ферма и един от най-богатите и влиятелни хора в региона. Хулия помага на баща си с работата, докато брат ѝ, Алваро, злоупотребява с хазарта, алкохола и властта на Хулио. В същото време, Соледад, по-малката сестра на Хулия, търси убежище в своя свят, за да забрави безразличието на баща си.

Дон Хулио и дон Игнасио Андраде, още преди години, са уредили сватбата на децата си. Хулия и Франсиско, синът на Игнасио, са съгласни с брака, обаче, Франсиско прекарва цял ден в публичен дом, където има отношения с Ева, жена с лоша репутация. Когато Хулия разбира за изневярата му, разваля годежа си с него. Оттогава Хулия се превръща в студена и сурова жена, малтретираща мъжете с изключение на баща си и Чепе, беден мъж, който скита из гората.

В град Мексико живее Касандра, интересчийка и амбициозна жена, пристрастена към хазарта. Тя има няколко любовника, но се интересува само от един мъж – Габриел, скромен и много умен мъж, добър в хазартните игри.

След време, Хулио и Игнасио решават да направят бизнес пътуване да столицата и решават да се позабавляват в казино, където Хулио се влюбва в Касандра, а Игнасио губи имението си срещу Габриел. Габриел дава срок от три месеца на Игнасио да освободи имението, защото има намерение да продаде имота.

Завръщайки се в Сан Гаспар, Хулио и Касандра се женят, въпреки несъгласието на децата му. Габриел също пристига в града, където се запознава с Хулия и двамата се влюбват. Касандра разбира, че двамата се обичат, и започва да настройва Хулио срещу тази връзка, на която той се противопоставя.

4 коментара

  1. Здравейте супер браво на Евроком а Истинска любов не ми харесва само от време на време го гледам

    ОтговорИзтриване
  2. Здравейте Някоя бг телевизия нямали да пусне нов латино сериал и на Телевиса в ефира си Поздрави

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, нямаме информация. Поздрави!

      Изтриване
    2. Здравейте а защо Телевизия Евроком спряха



      Латино сериала хит Любовен облог




      И защо изобщо Телевизия Евроком спряха да изльчват




      Стари латино хит сериали в ефира си




      А само Телевизия Евроком изльчват




      Политечески предавания




      Новини



      Друго Телевизия Евроком не изльчват в ефира си




      Брагодаря ви



      Лек ден

      Изтриване

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!