Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

"Новите съседи" пак е на върха в Испания, ето какво стана в четвърти епизод

TeleCinco печели зрителите и води в праймтайма с четвъртия епизод от 11 сезон на "Новите съседи", надминавайки всичките си съпер...

TeleCinco печели зрителите и води в праймтайма с четвъртия епизод от 11 сезон на "Новите съседи", надминавайки всичките си съперници и състезавайки се за втора седмица с "Гласът на Испания", който губи половин милион зрители.

Новият епизод на сериала беше гледан по телевизията от 2,657,000 зрители , постигайки пазарен дял от 19,5%.

За още ексклузивни новини, видеа и снимки от "Мирадор де Монтепинар" харесайте официалната фен страница на "Новите съседи" във Facebook.

Гледайте епизод 3 от сезон 11 с оригинално аудио ТУК!

Антонио Ресио е обсебен от възможността да избухне трета световна война и е решен на всичко да построи бункер в "Мирадор де Монтепинар". Амадор получава предложение за работа от католическа компания и си търси булка, която да се преструва пред ръководството на компанията и да ги убеди, че той е човек със силни семейни ценности.


Фермин и Висенте искат да започнат медения си месец и Коке им дава новата си каравана, за да пътуват до Куенка и да изживеят незабравими дни.


Междувременно Ракел дебютира, като водеща на сватби, но разбира, че първият й клиент е нейно бивше гадже, което поставя професионализма й на изпитание.


1 коментар

  1. Здравейте супер браво на Нашият сериал Новите Сьседи чакаме го в Бьлгария

    ОтговорИзтриване

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!