Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Bulgaria ON AIR проследява евровота с извънредни изборни студиа „Гласът за Европа“ и преки включвания от горещите точки в страната и чужбина

Първите резултати от изборите ще бъдат съобщени минути след 20,00 часа чрез нов модерен визуален подход Със специални изборни студиа, пре...

Първите резултати от изборите ще бъдат съобщени минути след 20,00 часа чрез нов модерен визуален подход
Със специални изборни студиа, преки включвания от горещите точки в страната и чужбина и представяне на нагласите и резултатите от евровота чрез нов визуален подход Bulgaria ON AIR ще направи зрителите част от всичко най-важно от изборния ден на 26 май. През целия ден репортерите на Новините ON AIR ще се включват на живо от ключовите места, за да информират каква е обстановката в страната. Как ще гласуват в сърцето на стария континтент Брюксел ще стане ясно от репортера на Bulgaria ON AIR Цветана Балабанова, която ще предава директно от столицата на Белгия, а изборните студиа „Гласът за Европа“ ще предложат един по-различен и обстоен поглед върху самия евровот и значението му у нас.
Откъде е тръгнал Европейският съюз и каква е историята на изборите за Европейски парламент е темата, с която ще стартира сутрешното студио. То започва точно в 7,45 часа с модератор водещата на новините Десислава Атанасова. В рамките на близо 5 часа ключови журналисти от ефира на Bulgaria ON AIR - Милена Милотинова, Ганиела Ангелова, Калин Манолов и Димитър Абрашев, ще разговарят с авторитетни експерти, политически психолози, анализатори и представители на европейски институции. Водещият на предаването „Операция: История“ Росен Петров пък ще направи зрителите част от миналото на съюза и на изборите за Европейски парламент.
Димитър Абрашев, който всеки делник обръща внимание на потребителски теми в студиото на „Директно", сега ще се фокусира върху правата на потребителите в Европейския съюз , а водещата на "Денят ON AIR" Ганиела Ангелова  ще разговаря с някои от ключовите анализатори и политически психолози. Kакво е мястото на България в Европейския съюз - по този и още въпроси ще дискутират водещият на публицистичното предаване "Видимо и невидимо" Калин Манолов и събеседниците му. С представители от ключови европейски организации и институции у нас ще ни срещне и Милена Милотинова, която е експерт по темата "Европа".
Малко преди края на изборния ден, в 19,30 часа, ще започне и вечерното студио на „Гласът за Европа“ с водещи Гергана Венкова, Златимир Йочев и Милена Милотинова. Tрадиционно точно в 20,00 часа се очаква да станат ясни и първите резултати от екзит половете. Данните от изборните секции, динамиката ни изборния процес и графиките за избирателната активност ще бъдат представени чрез нов модерен визуален подход от Лилия Мустакова минути след края на изборния ден.
Освен в ефира на Bulgaria ON AIR, целия изборен ден може да проследите и в социалните мрежи на телевизията, както и по радио Bulgaria ON AIR.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!