Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Най-опустошителните бедствия във Великобритания и най-драматичните събития в историята на Рим по H2 през юни

Представяме ви акцентитe и премиерите през юни 2019 по канал H2. ДЖЕЙМС НЕСБИТ: БЕДСТВИЯТА, КОИТО ПРОМЕНИХА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ От 5-ти...

Представяме ви акцентитe и премиерите през юни 2019 по канал H2.

ДЖЕЙМС НЕСБИТ: БЕДСТВИЯТА, КОИТО ПРОМЕНИХА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ

От 5-ти юни, всяка сряда, 22.00 ч.


Представен от отличения с награди актьор Джеймс Несбит, този оригинален сериал от шест части показва събитията, довели до най-опустошителните бедствия през последните 60 години във Великобритания. Уникалният документален сериал хвърля светлина върху човешката цена на трагедиите, като в същото време се опитва да обясни причините за тях в по-широк политически, културен и институционален контекст и разглежда промените, направени след всяко от бедствията.

РИМ: ВЪЗХОДЪТ И ПАДЕНИЕТО НА ЕДНА ИМПЕРИЯ

От 11-ти юни, всеки вторник, 22.00 ч.


Този сериал проследява най-драматичните образи в историята на Рим, водещи бавно империята към собственото й разрушение, и водачите на варварите, причинили това разрушение. Филмът дава жива представа за средата на живот в онези времена - гъмжащите от хора улици на Рим, воюващите армии, гладиаторите, ексцесиите и покварата, лагерите и селищата на варварите и борбата на аутсайдерите за завладяване на Рим и тази на римляните за оцеляване.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!