Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Nickelodeon Play в мрежата на Telenor

„Теленор“ е първият мобилен оператор в България, който прелага Nickelodeon Play – мобилна апликация за видео стрийминг със съдържанието на...

„Теленор“ е първият мобилен оператор в България, който прелага Nickelodeon Play – мобилна апликация за видео стрийминг със съдържанието на един от най-популярните детски телевизионни канали, собственост на Viacom. Считано от днес, клиентите на „Теленор“ ще имат достъп до премиум съдържание на Nickelodeon, като могат да избират между голямо разнообразие от цели епизоди на някои от най-популярните анимационни филми, съкратено оригинално съдържание и много забавни игри с любимите герои.


Nickelodeon Play е част от по-широкия пакет от мобилни приложения, създадени за основните световни марки на Viacom, предоставяйки на зрителите директен достъп до библиотека с VOD и съкратено оригинално съдържание. Клиентите на „Теленор“ ще бъдат първите в България, които ще получат достъп при поискване до библиотека с над 200 непрестанно подновявани епизода от популярните филми на Nickelodeon, като „Спондж Боб Квадратни гащи“, „Възходът на костенурките нинджа“, „Алвин и Чипоносковците“, „Ники, Рики, Дики и Дона“, „Искрица и Сияйница“, „Пламъчко и машините“. Предпремиерни епизоди на „Пес патрул“ и „Геймърки“ ще бъдат подновявани всяка седмица, преди излъчването им по Nickelodeon или Nick Jr. В допълнение, децата ще имат достъп до над 30 забавни мобилни игри и до любимият на всички бутон „НЕ НАТИСКАЙ!!!“, с помощта на който ще преживяват приятни изненади в изцяло защитена интернет среда.


Nickelodeon Play ще бъде достъпен в мрежата на „Теленор“ в тарифния план „Тотал+“, който е на цена от 31.99 лв. Услугата ще е безплатна за първите 12 месеца от двугодишния договор, след което ще струва 4.99 лв. на месец. Клиентите с договор към настоящето портфолио на Теленор, ще имат възможност да си добавят апликацията срещу 5.99 лв. на месец.

„Изключително сме щастливи да зарадваме клиентите на „Теленор“ с пълен достъп до съдържанието на Nickelodeon, което парвим за първи път в България, като част от нашата стратегия да осигуряваме избор и гъвкавост на зрителите си чрез дигитални решения“, каза Габор Харшани - вицепрезидент и генерален мениджър за Централна и Източна Европа и Израел на Viacom International Media Networks


„Теленор“ се стреми да осигурява на абонатите си най-доброто от дигиталния свят, като това желание седи и зад новият ни тарифен план Тотал+. Партньорството ни с Nickelodeon e доказателство за стимула ни да предлагаме на нашите клиенти разнообразие от вискококачествено дигитално съдържание, в съчетание с 4G/4.5G мрежата на „Теленор“, каза Горан Маркович – главен маркетинг директор на „Теленор“.

- - –


Nickelodeon Play е едно от най-популярните приложения от нарастващото портфолио с мобилни продукти на Viacom, които дистрибуторите и мобилните оператори могат да предложат на абонатите си. Представен в 45 страни, изтеглен над 16 милиона пъти, Nickelodeon Play осигурява на потребителите на възраст от 6 до 14 години, достъп до библиотека с VOD съдържание на любими серии от Nickelodeon и съкратено оригинално съдържание. Мобилното приложение допълва портфолиото на телевизионните канали Nickelodeon и Nick Jr. България.

Приложението Nickelodeon Play е достъпно за Android в Google Play и за iOS в AppStore.

2 коментара

  1. Здравейте колко епизода още остават от Барьт на Пепе вече да почват Новите Сьседи

    ОтговорИзтриване

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!