Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Предизвикателства към жените на открито по Outdoor Channel през май

Представяме ви акцентитe и премиерите през май 2019 по Outdoor Channel. Предизвикателства към жените на открито През целия месец м...

Представяме ви акцентитe и премиерите през май 2019 по Outdoor Channel.

Предизвикателства към жените на открито

През целия месец май Outdoor Channel ще фокусира вниманието си върху жените и предизвикателствата към тях на открито!

Всяка делнична вечер от 20:30 до 20:50 часа!

Подборът от програми включва: 

Speargun Hunter 
 

Оригиналният сериал на Outdoor Channel, който събира експерти по подводен риболов от цял свят - „Speargun Hunter“, ще представи Шери Дей! В корпоративния свят тя е дългогодишен и успешен инженер на IBM, а в океана е шампион по подводен риболов.

Back Country Rescue 
 

Изпълнената с адреналин поредица за рискови спасителни операции „Back Country Rescue“ представя Джес Кинг! Джес Кинг е енергичен и опитен ръководител на спасителен екип, тя може едновременно да фиксира счупена предавка и да утешава семействата на жертвите. Тя обединява силите на спасителните екипи и държи под контрол всички обстоятелства, свързани с инцидентите. 

Survival Science
 

В „Survival Science“ ще се срешнете отблизо с уникалната за света на аутдор телевизията Лора Шара – аутдор енусиаст, телевизионен водещ, моден експерт, блогър и лайфстайл експерт. 

Shootout Lane 
   

Кей и Лена Микулек са представени в „Shootout Lane“. Кей Микулек e безспорният владетел на „Shootout Lane“, тя е съпругата на Джери Микулек и дъщеря на легендарния състезател, оръжейник и герой от Втората световна война Джим Кларк старши. Тя е основателка на „Babes with Bullets“ и провежда редовни женски лагери за нови стрелци. Лена Микулек е едно 20-годишно чудо, стрелец с многобройни шампионски титли, освен това е създател на изключително успешния YouTube канал на Микулек "Shoot Fast".

Alaska's Wild Gourmet
   

В отдалечените кътчета на Аляска семейство Юинг създава 5-звездни гурме ястия в малка мобилна лагерна кухня. И в центъра на всичко това са Шери и Ейми Юинг!

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!