Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Багата наби Туиваса в Чикаго и обяви: Победата е за България!

Той надви австралийската надежда в смесените бойни изкуства Тай Туваса Българският ММА боец Благой Иванов постигна втората си победа, след...

Той надви австралийската надежда в смесените бойни изкуства Тай Туваса

Българският ММА боец Благой Иванов постигна втората си победа, след като надви австралийската надежда в смесените бойни изкуства Тай Туваса на дългоочакваната галавечер пред стотици българи в Чикаго.

Битката се проведе в пълните три рунда и накрая съдиите трябваше да решават изхода й, но и тримата логично присъдиха успеха на Багата.

"В UFC няма лесни срещи. Спечелих трите рунда. Добре съм подготвен и важна е победата", каза Багата пред камерата на NOVA.

Той обясни, че в началото на втория рунд не е почувствал, че неговият противник го е удрял тежко. "Единствено последните два лакта ми ги вкара доста плътно, но бях подготвен. Аз му позволих в началото, за да го усетя как му е борбата, но той беше тренирал само да се пази", отбеляза Багата, като уточни, че подкрепата на българите му е дала кураж и сила в битката.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!