Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Професионални въдичари и риболовната фантазия на всеки мъж по Outdoor Channel през юни

Представяме ви акцентитe и премиерите през юни 2019 по Outdoor Channel. BEST OF ALL ANGLES От 6-ти до 23-ти юни,  всяка делнична веч...

Представяме ви акцентитe и премиерите през юни 2019 по Outdoor Channel.

BEST OF ALL ANGLES
От 6-ти до 23-ти юни,  всяка делнична вечер в 20.30 ч.
 

Вижте най-доброто от „Major League Fishing's All Angles“ с представяне на някои от най-известните професионални въдичари в света! Не пропускайте този уникален телевизионен турнир за риболов, който няма друг аналог и представя въдичарството по начин, невиждан досега от зрителите! „All Angles“ анализира всеки състезателен ден от гледната точка и на самите професионални рибари и разказва историята на Риболовната лига от нова перспектива. Виждали сме игрите от лодката, сега ще можем да ги видим и от паркингите, от рампите за лодки и от всички места в градовете, където Лигата организира събития.

HOOKIN' UP WITH MARIKO IZUMI
От 24-ти юни, двойни епизоди, всяка делнична вечер в 20.30 и 20.55 ч., с продължение през следващите месеци до 1-ви август 
 

Не се заблуждавайте от красивото й лице, това момиче знае как да лови риба! Марико Изуми е риболовната фантазия на всеки мъж – тя е умна, секси и обича да бъде “на вода“. Сега можете да се присъедините към Марико, тъй като тя обикаля по целия свят в търсене на най-готините места за риболов. Независимо дали готви със световноизвестен готвач, дали обикаля купоните в града или е на риболов с някои от най-добрите рибари, Марико със сигурност ще ни развълнува – „Hookin’Up with Mariko Izumi“. 
Присъединете се към Марико, докато изследва най-добрите в света горещи точки за риболов, търси риболовни приключения и запознава зрителите с колоритните герои, които среща по пътя.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!