Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Предаването „Смарт час“ среща зрителите със създателите на биоразградими чинии от царевични листа

Учениците от Националната търговска гимназия в Пловдив, получили първа награда от JA България, гостуват в Bloomberg TV Bulgaria Този пон...

Учениците от Националната търговска гимназия в Пловдив, получили първа награда от JA България, гостуват в Bloomberg TV Bulgaria

Този понеделник предаването „Смарт час“ среща зрителите на Bloomberg TV Bulgaria с трима ученици, създали учебна компания INCENDIO, целяща да реши един от глобалните проблеми в околната среда – замърсяването с пластмасови продукти за еднократна употреба.
INCENDIO предлага биоразградими чинии от царевични листа, които създателите на проекта – петима ученици от Националната търговска гимназия в Пловдив, правят съвсем сами.  Учебната компания на учениците им донесе първа награда на JA България за 2019 година. 
Екипът от Пловдив спечели приза „Най-добра учебна компания на JA България“ в надпревара с още 34 компании.

Пред водещата на „Смарт час“ Живка Попатанасова трима на учениците Емили, Евгени и Елеонора ще разкажат как се е зародила идеята за проекта и какви трудности са срещнали с реализирането му. Какви са плановете за развитие на младите предприемачи, гледайте днес от 21 часа, в „Смарт час“, по Bloomberg TV Bulgaria.

„Смарт час“ е предаване за успешните практики и актуалните тенденции в българското и световното образование. Всеки понеделник от 21:00 часа Живка Попатанасова запознава зрителите както с трудностите в сферата, така и с необходимите визия и действия, за да бъдат учениците подготвени за бъдещето.

2 коментара

  1. Здравейте кога ще има повторение на сериала Бедната Силвана по Бтв Лейди Брагодаря ви

    ОтговорИзтриване

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!