Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Жена използва Тиндър за да намери любовта, но намира пор*о кариера

Всеки потребител на Tinder ще ви каже, че намирането на сериозен партньор не е лесно. В приложението могат да се намерят всякакви видове хор...

Всеки потребител на Tinder ще ви каже, че намирането на сериозен партньор не е лесно. В приложението могат да се намерят всякакви видове хора, но често не и това, което търсим.

Точно такъв е и късмета на 21 годишната Емили, която сега се подвизава под името Джианна Диор.

Когато получава известие Емили се надява на шанс в любовта, но съобщението е далеч от това. Мъжът който и пише не се интересува дали е свободна за среща и дали иска да се запознаят, а направо и предлага възможност за пор*о кариера.

В началото Емили отказва, но след като разбира цифрите на сумите, които е възможно да получава месечно променя мнението си.

Година по късно Емили или вече Джианна получава по 750 паунда на час и има 390,000 последователи в Инстаграм.

Бившата студентка разказва, че преди и се е налагало да работи на 2 работни места за да може да се издържа и да плаща обучението си едновременно, но днес това вече е в миналото.

Също така Емили допълва „Не се интересувам какво ще кажат хората за мен, важно е само и единствено моето лично щастие.“

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!