Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Cartoon Network и Boomerang - акценти за август

Представяме ви премиерите и акцентите от програмите на Cartoon Network и Boomerang за месец август 2019 година. CN „Реактивните момиче...

Представяме ви премиерите и акцентите от програмите на Cartoon Network и Boomerang за месец август 2019 година.

CN

„Реактивните момичета“ – Сезон 3
От 12 август – всеки делник от 14.05 ч.


В тази нова продукция на класическата поредица на Cartoon Network, Реактивните момичета се завръщат, за да защитят Таунсвил от злодеите, които искат да превземат града. Сестрите Бълбук, Бръшлян и Белушка трябва да се справят еднакво добре с домашните си и със супергеройските си дейности, свързани с непрестанните набези на различни злодеи и чудовища.

В един от епизодите, Бълбук и Белушка сключват любопитна сделка, без да осъзнават възможните последствия от нея. Гледай лудориите, в които ще се забъркат и виж какво ще стане накрая!

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

„Островът на летния лагер ” – Сезон 1
От 5 август – всеки делник от 13.40 ч.


Далеч от родителите си, най-добрите приятели Оскар и Таралежка трябва да съберат цялата си смелост, за да се справят с мистериите и чудесата на един вълшебен лагер. Там лагерните съветници са модерни момичета-вещици, конете стават еднорози, а чудовища живеят под леглото. Не всички лагери предлагат възможността да плуваш с говореща акула в басейна, да пропълзиш в друга вселена под леглото, или да се сприятелиш с Луната, но тук, на Остров на летния лагер, всичко е възможно.
В един от новите епизоди, лагеруващите започват да разказват призрачни истории около огъня, въпреки силните страхове на Оскар. Историите предизвикват появяването на истински призраци в лагера. Това кара Оскар да се тревожи още повече – вече за всичките различни видове призраци. След като разбира, че трябва да се изправи срещу страховете си, той се опитва да измисли нов, добър призрак, който да победи останалите.

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

„ОК, Кей О! Да бъдем герои!“ – Сезон 2
От 19 август  – всеки делник от 15.20 ч.


Действието в „ОК, Кей О! Да бъдем герои!“ се развива през футуристичната 201X-та година. Шоуто проследява главния герой Кей О и неговите усилия да се превърне в най-великия герой. Той започва работа в магазина на изключително сериозния Г-н Гар. Магазинът се намира в мола Лейкуд Плаза и там се продават принадлежности и запаси за герои.
Специалният 92-ри епизод, на име „Тъмна Плаза“, ще бъде излъчен на 23 август.

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

Bakugan: Battle Planet 
От 18 август – всеки ден от 21.40 ч. 

Вълнувай се с всичко, което се случи досега в Bakugan: Battle Planet и се приготви за нови епизоди!

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

Boomerang

The Zoo – Сезон 1
От 19 август – всеки делник от 20.50 ч. 


Отиди на пътешествие до зоопарка, където група симпатични горили разкриват вълшебния свят на говорещите животни! От костенурки до миниатюрни, палави маймуни - в зоопарка можеш да намериш всичко. В тази забавна, псевдо-документална поредица, имаш шанса да проследиш ежедневния живот на обитателите на зоопарка Пейнтън. В допълнение към историята за живота в парка, разказвачът дава на самите животни някои много интересни уроци.

Taffy – Сезон 1
Всеки ден от 09.45 ч. 


В поредицата стара дама-милиардер на име Mrs. Muchmore осиновява миеща мечка, която се представя за котка на име Taffy - това води до едно забавно съперничество с кучето на Mrs. Muchmore - Bentley…

Във всеки епизод Bentley се опитва да разкрие тайната на Taffy. Но той възпира всеки негов ход и винаги предизвиква хаос и бедствия по пътя си. В резултат на бъркотията, бедният Bentley винаги излиза виновен. Както Taffy, така и Bentley, живеят луксозен живот в голямо имение, пътуват по света и се срещат с важни хора – включително президента на Съединените щати. Но без значение къде отиват и кого срещат, те няма да спрат безкрайната си битка.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!