Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Акцентите по FOX през август

Представяме ви премиерите, които предстоят по FOX през август. Семейство Симпсън (The Simpsons) – сезон 27 Премиера 19 август, понеделн...

Представяме ви премиерите, които предстоят по FOX през август.

Семейство Симпсън (The Simpsons) – сезон 27
Премиера 19 август, понеделник – петък @ 00:50


„Семейство Симпсън“, най-дълго излъчваната поредица в телевизионната история, продължава да забавлява зрителите, като изключително умело се шегува със съвременния свят. Сериалът успя да стане една от най-разпознаваемите продукции на всички времена, а героите се превърнаха в неизменна част от американската поп култура.

Семейните приключения продължават и в 27-ми сезон, когато Мардж и Хоумър са разделени и в пилотния епизод Хоумър започва да се среща с двадесет и няколко годишно момиче. В следващите епизоди Селма и Пати решават да откажат цигарите, а Хоумър губи 5000 долара на покер и оставя Лиса да изплати дълга му. Домът на семейство Симпсън е ограбен, Сайдшоу Боб най-сетне успява да убие Барт. Лиза, Милхаус и Барт получават суперсили след облъчване с радиация.

4 коментара

  1. Здравейте кога е финальт на сериала Сьлзи от Рая и на сериала Вьтрешен Човек по Бтв Брагодаря ви

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Сълзи от Рая е 57 епизода, финалът се пада след около 3 семдици. Вътрешен човек е 39 епизода по 120 минути в Турция. При нас обаче епизодите са по 70 минути и ще са повечко. Поздрави!

      Изтриване
  2. Здравейте кой сериал по Бтв е по гледан и успешен Сериала Алиса в страната на любовта или сериала Сестра Бети Брагодаря ви

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, нямаме информация за рейтингите на тези два сериала, но предполагаме че са почти еднакви. Поздрави!

      Изтриване

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!