Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Канал H2 с ново име и с ново лого от 20-ти август + програмни акценти през август

От 20-ти август 2019 г. канал H2 ще има ново лого и ново име - HISTORY2. Каналът ще продължи да представя задълбочен поглед към световната...

От 20-ти август 2019 г. канал H2 ще има ново лого и ново име - HISTORY2. Каналът ще продължи да представя задълбочен поглед към световната история в различните нейни аспекти и да представя информацията като забавление, преживяно по неочакван и вълнуващ начин. HISTORY2 ще търси скритото зад историята, обхващайки областите на науката, военната история, древната и съвременната история, като разбулва малко известни факти от заобикалящия ни свят и връзките между тях.

MUMMY FORENSICS
От 1-ви август, всеки четвъртък, 22.00 ч.


В тъмните дълбини на прашна червена тухлена викторианска сграда в центъра на Нюкасъл лежи мумията на един египетски човек, умрял преди хиляди години. Неговата силна челюст и благородното му чело са перфектно запазени за вечността. Има само една уловка -  преди да бъде мумифициран, човекът е бил пребит, след това е бил екзекутиран с гарота и е оцеляла само главата му. Навсякъде в Обединеното кралство нараства броят на откритите древни престъпления, свързани с мумии. Може ли новосформираният екип за изследване на мумии в Йоркския университет да използва най-съвременните научни методи за решаване на тези древни случаи?

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!