Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Bgonair.bg с нов дизайн и подобрена функционалност

Потребителите могат да гледат пълен запис на новинарските емисии на Bulgaria ON AIR Сайтът bgonair.bg вече има нов дизайн, който осигуряв...

Потребителите могат да гледат пълен запис на новинарските емисии на Bulgaria ON AIR
Сайтът bgonair.bg вече има нов дизайн, който осигурява по-бърз и лесен достъп до последните новини и видео съдържание на Bulgaria ON AIR. В обновената уеб страницата потребителите ще могат да гледат пълен запис на емисиите на Новините ON AIR, любопитни репортажи и изданията на всички предавания в ефира на националната политематична телевизия. На новия сайт могат да се проследят както новините в развитие, така и любопитни репортажи от страната и чужбина. С един клик посетителите ще открият и най-интересните новини от света на спорта и подробна прогноза за времето. С повишаване на функционалността на сайта новините стават още по-достъпни за потребителите, избрали да се информират от уеб платформата bgonair.bg.
Специално място на сайта има и качествената публицистика от ефира на Bulgaria ON AIR. Зрителите имат възможността да гледат пълен запис на ежедневните и седмични предавания на националната политематична телевизия, в които гостуват водещи експерти по актуални теми от страната и света.
На обновения сайт bgonair.bg има за всеки по нещо, като специално място е отредено и за кампанията на Bulgaria ON AIR в подкрепа на търсенето на нова българска култура – Bulgaria ON ART. За любителите на киното секция „Филми“ предоставя подробна информация и трейлъри на всички серийни и филмови заглавия в ефира на Bulgaria ON AIR. 
Уеб страницата предоставя възможност на посетителите да гледат на живо всички новинарски емисии и актуални предавания на политематичната телевизия.
Сайтът bgonair.bg е част от Investor Media Group, която включва в портфолиото си националната ефирна телевизия Bulgaria ON AIR, единствената  бизнес телевизията в България - Bloomberg TV Bulgaria, както и десетки сайтове, сред които водещия новинарски сайт Dnes.bg, онлайн институцията във финансовите и икономически новини Investor.bg, лайфстайл сайта за модерните млади хора Tialoto.bg, онлайн изданието за съвременната жена Az-jenata.bg, спортния новинарски сайт Gol.bg, водещия здравен сайт Puls.bg, единствената онлайн медия, насочена към тийнейджърите Teenproblem.net, сайта за недвижими имоти с най-качествените обяви Imoti.net, детския портал Az-deteto.bg, сайта за автомобилни новини Automedia.bg, онлайн платформата за подаване на граждански сигнали Helpbook.info, сайта за кариерно развитие Rabota.bg и други. Част от Investor Media Group са и националното радио Bulgaria ON AIR с покритие в 33 града в страната, както и списанията Bulgaria ON AIR The Inflight Magazine, Investor Digest и GO ON AIR The Traveller’s Magazine, които се разпространяват на борда на самолетите на националния авиопревозвач „България Ер“.

1 коментар

  1. Здравейте кога ще е финальт на турският хит сериал Втори Шанс по Бтв Брагодаря ви Лек Ден

    ОтговорИзтриване

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!