Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

"Седем Осми" или "Няма такава държава"? Ще пробие ли Слави в политиката?

В последното издание на "Шоуто на Слави" големият шоумен обяви два нови проекта с които ще се занимава от септември. Първият е...

В последното издание на "Шоуто на Слави" големият шоумен обяви два нови проекта с които ще се занимава от септември.

Първият е нов телевизионен канал - "Седем Осми". Дали това ще бъде пребоядисаният Евроком, както писахме по-рано или напълно нов канал предстои да разберем след 15 септември, когато изтича договора на "Дългия" с bTV.

Дали това ще бъде чисто партийна телевизия или пък нов голям играч на българския медиен пазар - предстои да разберем много скоро!

Девизът на новата телевизия е "Силата е в истината".


Всички ние се надяваме, че това няма да е просто поредната партийна кабеларка, а ще бъде и канал предлагащ качествено съдържание.

Политическият проект на Слави и компания ще се казва "Няма такава държава". От сегашните управляващи на всички ни е писнало - ако някой казва обратното, значи не е с всичкия си.


Но дали Слави е алтернативата. Без съмнение милионите негови фенове ще го подкрепят в новите му политически планове, но дали са достатъчни те за да вземе еднолично властта и да може да управлява без да е зависим от други политически сили?

Никой не иска да види в лицето на Слави новият Николай Бареков, който въпреки гръмките си обещания при първата възможност заряза всичко и замина да изкарва пари в Брюксел. А къде е сега? Сега е в кабеларката, която се очаква да бъде купена от Слави!

Какво ще се случи - ще видим след 15 септември!

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!