Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

NOVA с най-висок аудиторен дял и през юли

Отбелязвайки своя 25-годишен юбилей, през юли NOVA затвърждава позицията си на телевизията с най-висок аудиторен дял сред активната зрител...

Отбелязвайки своя 25-годишен юбилей, през юли NOVA затвърждава позицията си на телевизията с най-висок аудиторен дял сред активната зрителска аудитория на възраст 18-49 години. Както потвърждават данните на Nielsen Admosphere Bulgariа, от пролетта на 2015 година медията е неизменният избор на тази аудитория. Предимството пред втората медия на телевизионния пазар в България е 23% от началото на годината. Данните сочат още, че групата от канали на Нова Броудкастинг Груп традиционно са предпочетени от по-голяма част от зрителите в активна възраст (18-49 г.), за разлика от конкурентната група канали, която постига с 10% по-нисък дял за периода януари – юли тази година.

През юли аудиторният дял на NOVA сред активните зрители е с 6% по-висок от дела на bTV. В последните години NOVA се утвърди и като медията на активните зрители ( 18-49 г.) от градовете, както и за по-младите зрители (18-34 г.), които не са сред постоянните потребители на телевизионно съдържание.

Актуалните предавания на NOVA запазват преднината си спрямо bTV. Те са оценени високо и от активната зрителска аудитория - по-младата (18-34) и градската (18-49).

6 коментара

  1. Здравейте нямали вече бг телевизиите да спрьт тези турски сериали аман от тях аз следя само един турски хит екшьн сериал Опасни улици

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, докато има кой да ги гледа ще ги дават. Поздрави!

      Изтриване
  2. Здравейте моля публикувайте програмите на Бтв и каналите на Бтв и другите канали Брагодаря ви Лек Ден

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, програмите на bTV вече са публикувани. Тези на NOVA ще бъдат до края на деня. Поздрави!

      Изтриване
  3. Здравейте може ли да направите анкета за най добьр латино сериал в бг ефира Брагодаря ви Лек Ден

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, ще има категория за чуждоезичен сериал, където ще можете да гласувате за своя любим независимо дали е латино, турски, испански или друг. Поздрави!

      Изтриване

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!