Page Nav

HIDE

Ексклузивни новини:

recent

"Новините" на 15 октомври

Здравейте приятели, време е за обзора на новините от днешния ден. А1 обяви, че пуска свое мобилно приложение за следене на спортни ре...

Здравейте приятели, време е за обзора на новините от днешния ден.


А1 обяви, че пуска свое мобилно приложение за следене на спортни резултати на живо. То се казва MAX Score и осигурява информация за десетки спортове, а освен това включва пълната програма на каналите MAX Sport за следващите 7 дни.


Вчера, 14 октомври, падна триметровата стена, която делеше отборите на Чорбаджии и Сиромаси. С физическото ѝ премахване идва времето за създаването на "Фермата: Нов свят", което е и концепцията на шоуто. Ще могат ли богати и бедни да разберат, че са свързани и заедно да премахнат разделението между хората на бедни и богати и да създадат един нов свят, споделиха днес в „Тази сутрин“ водещият Андрей Арнаудов и главният редактор Ники Николов.


През настоящата седмица стартира Суперлигата на България по волейбол, като каналите на DIEMA XTRA отново ще направят почитателите на този спорт съпричастни на всичко случващо се с голям обем от мачове и обзорно предаване. Съдържанието ще бъде достъпно и в платформата PLAY DIEMA XTRA, а най-интересните двубои ще бъдат излъчени като отделни събития, които могат да се закупят единично.


Племето на Прабългари изчезна от „Игри на волята: България“. То беше най-малобройното племе и това беше причината да бъдат погълнати от другите две племена. Битката за територия се проведе само между Траки и Славяни, като освен за ключа от резиденцията те се бореха и кое племе първо да избира войн от Прабългари.

8 коментара

  1. Здравейте кога Диема Фемили ще спре индиските сериали
    Аз мисля че Диема Фемили трябва да пуска редовно нови латино сериали и на Телевиса и на Телемундо
    А Вие
    Брагодаря ви
    Лек Ден

    ОтговорИзтриване
  2. Здравейте защо Бтв Комеди по 200 пьти повтарят американският хит сериал Двама мьже и половина и други сериали филми и предавания
    Аз мисля че бг ефира има нужда от повече нови латино сериали и на Телевиса и на Телемундо
    Мое Мнение
    Брагодаря ви
    Лек Ден

    ОтговорИзтриване
  3. Здравейте Кога Бтв ще пусне новият сезон 12 на Германският хит Лекарски сериал Лекар в планината
    Брагодаря ви
    Лека Вечер

    ОтговорИзтриване
  4. Здравейте Кога Ще има нови сезони на бг предаването Бригада Нов Дом и Смени Жената по Бтв
    Брагодаря ви
    Лека Вечер

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, "Смени жената" ще има нов сезон напролет. За "Бригада Нов дом" още не е потвърдено. Поздрави!

      Изтриване

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Latest Articles