Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

"Новините" на 17 октомври

Здравейте приятели, време е за обзора на новините от днешния ден. Продължават да се разкриват детайли около новата телевизия на Слави...

Здравейте приятели, време е за обзора на новините от днешния ден.


Продължават да се разкриват детайли около новата телевизия на Слави Трифонов.


Българската екшън-криминална риалити поредица „Помощ 112“ ще направи своя дебют в ефира на bTV на 17 октомври /четвъртък/ от 22.30 часа. Най-новата развлекателна продукция на bTV ще представя на телевизионната аудитория истории на хора, изпаднали в беда и получили помощ след подаване на сигнал на единния телефонен номер за страната.


Както ви съобщихме по-рано още ПРЕДИ официално да бъде обявено от NOVA: Телевизионният ефир ще бъде завладян отново от вълнуващото кулинарно предаване „Кошмари в кухнята“ и едни от най-уникалните случаи от ресторантьорския бизнес. Всеки четвъртък от 24 октомври в 22.00 ч. NOVA ще среща зрителите с виртуоза в кухнята шеф Манчев. Той ще разкаже невероятните истории на собственици на ресторанти от различни краища на България, а и не само. В познатия си стил, шеф Манчев ще покаже какво трябва да избягват и на какво да обръщат внимание хората, които се занимават или възнамеряват да се занимават с този бизнес.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Latest Articles