Page Nav

HIDE

Ексклузивни новини:

recent

"Новините" на 18 октомври

Здравейте приятели, време е за обзора на новините от днешния ден. Съветът за електронни медии (СЕМ) единодушно уволни в четвъртък ген...

Здравейте приятели, време е за обзора на новините от днешния ден.


Съветът за електронни медии (СЕМ) единодушно уволни в четвъртък генералния директор на Българското национално радио (БНР) Светослав Костов като се позова на Конституцията и на Закона за радиото и телевизията. Той заяви, че ще обжалва в съда.


Най-гледаният сериал за 2019 г. в Турция идва и в България! "Вятърничав" е поредното касово заглавие, на което зрителите у нас предстои да се насладят в роден ефир. Сделката за продажбата на мелодрамата е сключена преди броени часове, като България е сред първите страни, откупили правата за излъчването й.


PPF - фондът, контролиран от Петр Келнер, се очаква да придобие контрола върху цялата група CME, която освен Би Ти Ви притежава едни от най-големите телевизии (като дял от рекламния пазар и аудитория) в още четири държави - Румъния, Чехия, Словакия и Словения, припомня "Капитал".


Искали ли сте някога да имате собствен телвизионен канал. Да можете сами да редите програмата и да измисляте предаванията в него. Е сега ние ви даваме този шанс!


Специални студиа, живи връзки и репортажи от горещите места в страната и важни коментари и анализи на водещи политолози и експерти ще предложи националната телевизия Bulgaria ON AIR в деня на най-мащабния за България вот на 27 октомври.


Под мотото „Местните 2019: Отново ти местиш!“, bTV, bTV Radio и btvnovinite.bg продължават да информират обществото за всичко важно, което може да въздейства върху живота на хората и напредъка на местно ниво през следващите 4 години. На 22 октомври, вторник, от 18.00 ч., в широк дебат за бъдещето на София пред Антон Хекимян ще застанат петимата претенденти за кметския стол, които събират най-високо обществено доверие според експресно социологическо проучване на „Маркет Линкс“.


Има двама много сериозни кандидати за купуване на най-големия български телеком - Vivacom, твърди в. "24 часа".

Според информацията, става въпрос за BC Partners и Providence Equity, които дори са подали оферти, но параметрите им все още се пазят в тайна.


Второто издание на Наградите „NOVA подкрепя българските филми“ предизвиква истинско съревнование за първото място в сърцата на публиката от номинираните български продукции, актьори и актриси в категориите Кино, Сериали, Уеб Сериали и Изгряваща звезда за изминалата 2018 г. Поради големия зрителски интерес срокът за онлайн гласуването се удължава и феновете ще имат възможност да променят резултатите като дадат своя глас до 23:59 ч. на 31 октомври.


Все още можете да гласувате в нашата анкета на сайта!

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Latest Articles