Page Nav

HIDE

Ексклузивни новини:

recent

Седем 20 октомври 2019

Поради технически проблеми през изминалите дни публикуваме днес обзорната рубрика „Седем“! Стартиралата съвсем скоро Първа програма излъ...

Поради технически проблеми през изминалите дни публикуваме днес обзорната рубрика „Седем“!

Стартиралата съвсем скоро Първа програма излъчва с ново лого от няколко дни.

Главният редактор на TBCnovinite.com Кристиян Христов за трудностите до сега и плановете за бъдещето на сайта.

Трудовият договор на дългогодишния журналист и заместник-шеф на спортната редакция в БНТ Камен Алипиев е прекратен от медията на 10 септември, докато е бил в болничен.

"На чисто!": 7/8TV - силата е в истината, новата телевизия на Слави идва скоро (ВИДЕО)

bTV ще зарадва зрителите си със старта на един от най-дългоочакваните турски сериали у нас - романтичната поредица "Свободен дух" (Erkenci Kuş), позната още с оригиналния си превод "Ранобудна птица". Заглавието тръгва на 30-и октомври (сряда) и ще се излъчва всяка делнична вечер в 18:00 ч., на мястото на приключващия сезон на "Опасни улици".




Най-богатият чех Петр Келнер е най-вероятният следващ собственик на Би Ти Ви след неуспешния опит да придобие Нова телевизия, съобщи "Капитал" като се позова на три независими източника.

Най-гледаният сериал за 2019 г. в Турция идва и в България! "Вятърничав" е поредното касово заглавие, на което зрителите у нас предстои да се насладят в роден ефир. Сделката за продажбата на мелодрамата е сключена преди броени часове, като България е сред първите страни, откупили правата за излъчването й.


През новата седмица очаквайте:

  • Всяка сутрин, в рубриката "Спортът по ТВ" ще научавате разписанието на всички футболни срещи, играни в съответния ден. Освен това ще получавате и линкове за гледане онлайн (легално) на съответните срещи.
  • "Седмицата в Турция" - всяка неделя ще Ви уведомявам за важните (и не чак толкова) събития, случили се през седмицата в турския шоубизнес. По този начин всеки един, който харесва турските драми, ще бъде в час с новините и любопитните подробности.
  • В рубриката "Новините" ще ви представяме основните акценти от деня сбито, кратко и ясно, като ще дадем път на по-важните новини, заслужаващи вниманието ни.
  • Всеки петък в рубриката "Моята телевизия" ще публикуваме примерни програмни схеми на концептуален канал, като очакваме вашата обратна връзка за това какво да се подобрява в него. Целта е да направим заедно идеалната тв програма!
  • "На чисто!" се завърна и ще ви предложи нашите нови анализи и коментари на актуалните теми от света на телевизията всяка седмица.
  • "Седем" е рубриката, която четете в момента. Рубриката, в която всяка неделя ще четете най-важното от седмицата и интересни неща, които ще се случат през следващата седмица. Ако сте пропуснали нещо – това е мястото, където ще си наваксате.
  • Всяка седмица ще ви задаваме въпрос, за да разберем какво е Вашето мнение по него. Резултатите ще научавате всяка неделя в рубриката "Анкета".

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Latest Articles