Page Nav

HIDE

Ексклузивно:

latest

Да те изгонят по време на болничен. Кедъра вече не работи в БНТ

Трудовият договор на дългогодишния журналист и заместник-шеф на спортната редакция в БНТ Камен Алипиев е прекратен от медията на 10 септем...

Трудовият договор на дългогодишния журналист и заместник-шеф на спортната редакция в БНТ Камен Алипиев е прекратен от медията на 10 септември, докато е бил в болничен. Това съобщи самият той пред Свободна Европа. Изтъкнатата причина е, че Кедъра не се вписва в новите стандарти на обществената телевизия, сред които е диплома за висше образование, каквато той няма.

Алипиев е завършил семестриално спортната академия, но към онзи момент не е взел държавния си изпит. Това ниво на образование вече е задължително за длъжността, след преструктурирането на дирекция "Информация" и обособяването на дирекция "Спорт". За това Алипиев разбира в началото на месец август. Впоследствие излиза в дълги болнични.

“Имах различни здравни проблеми, последният от които – операция от херния, която мина успешно на 25 септември”, разказва Алипиев пред Свободна Европа.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Latest Articles