Page Nav

HIDE

Ексклузивно:

latest

Комедиен кино следобед по bTV в неделя

Гледайте „Фалстарт“ от 13.00 ч. и „Бейб в града“ от 10 ч. Матю Макконъхи e 35-годишният Трип, който все още живее с родителите си. И кой...

Гледайте „Фалстарт“ от 13.00 ч. и „Бейб в града“ от 10 ч.

Матю Макконъхи e 35-годишният Трип, който все още живее с родителите си. И кой би го винил? Не плаща наем, има страхотна стая, а мама се грижи за прането.

Отчаяно решени да го накарат да се изнесе от къщата, родителите му наемат прекрасната Пола (Сара Джесика Паркър) да му окаже малко натиск. Но те не очакват Трип да отвърне със същото! Зоуи Дешанел, Джъстин Барта, Тери Брадшоу и Брадли Купър също се включват в тази романтична битка на характери, която доказва, че няма нищо по-хубаво от родния дом.

Зрителите могат да проследят днес от 13.00 ч.


Комедийният филмов маратон продължава с историята на „Бейб в града“ от 15.00 ч. По-приказно и от оригинала” (според в. “The Washington Post”), това продължение отвежда тримата мускетари Бейб, Ферди и г-жа Хогет на пътешествие към големия град. Там, въпреки невероятните пречки, те успяват да превърнат враговете си в приятели и събират достатъчно пари, за да спасят фермата.

Очарованието и невинността на Бейб отномо ще запленят сърцата ви!

Не пропускайте да се насладите новите филмови истории „Фалстарт“ от 13.00 ч. и „Бейб в града“ от 15.00 ч. по bTV

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Latest Articles